Veel gestelde vragen: Self-Matchmaking Event

Wat houdt het self-matchmaking event in?
Self-matchmaking is een laagdrempelige, veilige manier van anderen ontmoeten. Tijdens het event zul je andere potentiële huwelijkskandidaten voor een kort gesprekje ontmoeten. Zo krijgen ook ‘introverte’ vrijgezellen een kans om andere vrijgezellen te spreken. Meestal duurt een ronde zo’n 3 a 4 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. Bang dat een gesprekje stilvalt? Daar hebben we wat op verzonnen! Je zult van de organisatie enkele ijsbrekers/vragen meekrijgen, om de conversatie op te starten.

Wat voor soort mensen komen naar het matchmaking event?
Alle deelnemers zijn single met een islamitische achtergrond, die net als jij open staan om een potentiële huwelijkspartner te ontmoeten. Wij snappen als geen ander dat je graag wilt weten wat voor soort mensen er tijdens het event aanwezig zullen zijn. We kunnen niet 100% garanderen dat je jouw perfecte match tegenkomt. Wel delen wij de groepen optimaal in om te zorgen voor een goede balans, waardoor aanwezigheid nuttig is voor alle deelnemers. En we streven ernaar dat de verhouding m/v ongeveer gelijk is.

Wat is het verschil tussen “Leden” en “Niet-Leden”?
Leden hebben al een lidmaatschap bij Moroccan Matchmaker afgenomen en kunnen *gratis deelnemen aan het event (onder bepaalde voorwaarden). Niet-Leden zijn deelnemers die zich alleen voor het event hebben aangemeld en dus ‘nog’ geen lidmaatschap hebben.

Kan ik vooraf zien wie er meedoen aan het event?
Nee, wij geven geen persoonsgegevens vrij van de andere deelnemers.

Welke persoonlijke gegevens worden aan andere deelnemers verstrekt tijdens of na het matchmaking event?
Tijdens het event word alleen je voornaam aan anderen bekend gemaakt. Wanneer je een match hebt, ontvang je elkaars voornaam en e-mailadres. Je achternaam en telefoonnummer worden dus nooit met anderen gedeeld.

Praat ik met iedereen tijdens de sessies?
Tijdens de sessies ontmoet je mensen uit je eigen groep. Tijdens de pauzes en in het netwerk gedeelte ná het event, kun je andere deelnemers uit andere sessies ontmoeten en mingelen.

Moet ik in de leeftijdsgrens zitten om deel te nemen?
De leeftijdscategorie is slechts een richtlijn. Val je net niet binnen de leeftijdsgrens 20-60 dan mag je gerust ook aanmelden. Minimum leeftijd is 18 jaar.

Hoeveel mensen zal ik ontmoeten?
Afhankelijk van de inschrijvingen streven we naar maximaal 15 mannen en 15 vrouwen per sessie, hoewel dit kan variëren. Dit ligt aan de grootte van de verschillende groepen. Deelnemers kunnen in verschillende sessies worden ingedeeld waardoor je circa 24-30 potentiële huwelijkskandidaten 1 op 1 kunt spreken. Verder is er ruimte om buiten de sessies ook andere deelnemers te ontmoeten tijdens het netwerk gedeelte ‘Moroccan Tea-time’.

Is 3 tot 4 minuten lang genoeg?
Ja, 3 of 4 minuten kan lang zijn met iemand met wie je geen ‘connectie’ hebt. Het is echter lang genoeg om te weten of je op een latere datum opnieuw wilt investeren om elkaar beter te leren kennen.

Ik heb een match gevonden tijdens het event, wat nu?
Binnen 48 uur na afloop van het event sturen wij alle deelnemers een matchmail, waarin de wederzijdse matches worden genoemd. Wij brengen jullie in contact met elkaar door de naam en het e-mailadres uit te wisselen. Het contact leggen met je potentiële match moet je zelf doen! Onze regel is dat de man het eerste contact legt met de dame in kwestie.

Mag ik zelf contactgegevens vragen aan iemand tijdens het event?
Uiteraard kan dit, maar dit adviseren wij niet te doen! Dit kan namelijk voor ongemakkelijke situaties zorgen als de ander misschien nog niet zo zeker is van de match. Het meest prettige en veilige is om op je matchkaart aan te geven met wie je graag wilt matchen. Wanneer de match wederzijds is, brengen wij jullie in contact met elkaar door gegevens uit te wisselen. Dit gebeurt maximaal 48 uur na afloop van het event.

Wat moet ik dragen?
Smart casual is het beste, iets waar je je comfortabel en zelfverzekerd in voelt. Bedenk wel dat je maar één keer een goede eerste indruk kunt maken. Deze moet goed zijn!

Mag ik iemand meenemen?
Je mag je vrienden meenemen mits die ook deelnemen aan het matchmaking event. Toeschouwers zijn niet toegestaan i.v.m. de privacy van de andere deelnemers. Mocht je samen deelnemen, boek dan ieder apart je ticket zodat we i.v.m. het matchen iedereen zijn/haar gegevens hebben in het systeem.

Wanneer weet ik of ik een match heb?
Je wordt binnen 48 uur na het evenement per e-mail gecontacteerd om je op de hoogte te stellen van jouw matches.

Ben ik de enige die erg zenuwachtig is voor het event?
Nee, zeker niet! Onze ervaring is dat de meeste deelnemers in het begin een beetje nerveus zijn (zowel mannen als vrouwen), maar als de 1 op 1 gesprekken eenmaal begonnen zijn, voelen de deelnemers zich meer op hun gemak en zijn ze ontspannen gedurende de rest van het event. Door de mooie locatie, de goede sfeer en de wetenschap dat iedereen er om dezelfde reden is, wordt een prettige omgeving gecreëerd.

Wat gebeurt er als er te weinig deelnemers zijn?
Als er niet genoeg mensen zijn aangemeld, verplaatsen we het event naar een andere datum, zodat meer mensen de gelegenheid krijgen om zich aan te melden. Je kunt je geld terugkrijgen of kosteloos omboeken naar een ander een volgend event.

Kan ik mijn deelname aan het event annuleren?
Indien je onverhoopt verhinderd bent om deel te nemen aan het event, dien je dit tot 14 dagen voor de eventdatum aan ons door te geven. Je krijgt je volledige inschrijfgeld terug. Als je minder dan 14 dagen van tevoren annuleert, tot 7 dagen voor de datum, kunnen we jouw toegangsprijs niet terugbetalen, maar jij ontvangt een toegangsbewijs zodat jij (of een vriend/in) kunt deelnemen aan een ander event. Als je het event annuleert binnen 7 dagen voordat het matchmaking event plaatsvindt, krijg je niet de mogelijkheid om een ​​terugbetaling te ontvangen of om deel te nemen aan een ander event. Geen uitzonderingen!

Hoe kom ik aan meer informatie waar ik kan parkeren en een route beschrijving?
Maximaal 7 dagen vóór het event, ontvang je een bevestiging waarin alle praktische informatie staat waaronder ook de adresgegevens, route en parkeerinformatie.

Hoe lang duurt het matchmaking event ongeveer?
Het event start om 13:00 uur en duurt tot 18:30 uur, uiterlijk 19:00 uur.

Ik ben te laat! Tot wanneer mag ik nog aansluiten bij het event?
Dit is maximaal om 13.30 uur, want dan sluiten wij de deuren.

Hoe gaan jullie om met de Covid-19 regels?
Moroccan Matchmaker volgt altijd de laatste regels vanuit de overheid. Meer informatie ontvang je een paar dagen voor het event per e-mail.

Wat voor soort locatie mag ik verwachten?
De locatie wordt zorgvuldig uitgezocht om sfeer te garanderen en alles goed te laten verlopen.

Is er ook pauze tijdens het event?
Ja, we hebben tijdens de matchmakingsessies pauzes op verschillende momenten.

Wanneer moet ik mijn ticket boeken?
We raden aan om dit op tijd te doen, omdat wij de groepen indelen op basis van datum van aanmelding. Uiterlijk tien dagen vóór het event is de deadline om je aan te melden. Boek op tijd want het loopt snel vol!

Waar moet ik van te voren rekening mee houden?
Je hoeft niet specifiek voor te bereiden, zorg dat je er zin in hebt en er top uitziet. Wel zou je vooraf kunnen nadenken over een aantal vragen die je wilt stellen tijdens de 1 op 1 gesprekken. Alles is verder geregeld. wij vangen je op bij binnenkomst. Geen stress dus!

Moet ik de bevestigingsmail of iets anders meenemen naar het event?
 Nee, dat hoeft niet. Wij zorgen dat wij een lijst hebben van alle deelnemers. Het is belangrijk dat je een ID bewijs bij je hebt om je aanmelding te verifiëren.

Zijn matches gegarandeerd?
Wij hebben helaas geen invloed op de aangekruisde ja-tjes van de deelnemers. Een leuke middag is sowieso gegarandeerd!

Gebeuren de gesprekssessies aan één grote, lange tafel?
Nee, de gesprekssessies vinden plaats in een ruimte waar de tafeltjes van elkaar gescheiden zijn, dus je kunt in alle rust kennismaken.

Hoe kan ik jullie bereiken?
Door de vele deelnemers adviseren we om bij vragen een e-mail te sturen? Neem gerust contact met ons op: contact@moroccanmatchmaker.nl