Over ons

Even voorstellen!

Moroccan Matchmaker is opgericht door Fatima Mbarki en Latifa Azzouzi. Twee vriendinnen die zelf ervaren hebben hoe lastig de zoektocht is (geweest) naar een geschikte huwelijkspartner. Met vrienden en vriendinnen die veelal dezelfde moeilijkheden hebben ervaren en de zoektocht in sommige gevallen zelfs hebben gestaakt. “Maar liefde vinden is zo mooi!” vinden ze alle twee. De hedendaagse drempels maken het volgens de oprichters alleen niet makkelijk om op een fijne manier een levenspartner te vinden.

Bij Fatima zit matchmaking in het bloed. Met haar jarenlange trainers- en coachingservaring heeft ze in haar directe omgeving al vaak de rol op zich genomen om mensen te matchen. Hier gaat haar hart sneller van kloppen. Latifa heeft de zakelijke broek aan in deze relatie met ruim acht jaar recruitmentervaring waarbij ze nu de nodige matchingskills op de huwelijksmarkt kan inzetten.

Fatima en Latifa geloven in de kracht van persoonlijke matchmaking. Zij ontwikkelden een veilige en betrouwbare matchmakingservice die gescreende en serieuze profielen met elkaar matcht. Moroccan Matchmaker heeft een toegevoegde waarde omdat de service voor deze doelgroep nog niet bestaat. Leden die serieus op zoek zijn en het hele voorbereidende proces willen uitbesteden, worden nu nog niet bediend. Ook gaat Moroccan Matchmaker veel verder dan bestaande tools met het voornamelijke verschil: de persoonlijke aandacht! Eerlijkheid, integriteit en oprechte intenties zijn belangrijke kernwaarden – geïnspireerd op de islam – en vormen de leidraad voor hun werk. Dit verwachten zij ook van hun kandidaten.

“Wij kennen al onze leden persoonlijk.”

Onze visie

Offline: geen toegankelijke database om doorheen te scrollen.

Persoonlijk: bij ons ben je geen nummer.

Maatwerk: echte profielen van echte mensen.

Resultaat: slagingskans is veel groter om je huwelijkspartner te vinden.

Voor wie is Moroccan Matchmaker?

Wij richten ons op serieuze kandidaten die echt op zoek zijn naar een huwelijkspartner. Onze leden zijn mannen en vrouwen in de leeftijd tussen de 20 en 60 jaar en willen investeren in deze belangrijke stap. Zij hebben een Marokkaans-islamitische achtergrond of zijn op zoek naar iemand met een Marokkaans-islamitische achtergrond en zijn woonachtig in Nederland of België.

Ben jij klaar voor de stap naar het huwelijk? Vind je het steeds lastiger worden om een leuke potentiële partner te vinden? Of ben je online dating beu? Wellicht is het nu tijd om een personal matchmaker in te zetten die het voorwerk voor je doet en op zoek gaat met wat jij wilt en nodig hebt.

Wil jij meer weten over onze service?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.
Kennismaking plannen

“De eerste stap naar het vinden van jouw huwelijkspartner start hier.”

Waarom zou je voor ons kiezen?

l

Maatwerk

Als jij kiest voor Moroccan Matchmaker zoeken wij naar de eigenschappen en overeenkomsten die belangrijk zijn voor een mooie match. Ons werk is mensen die écht bij elkaar passen bij elkaar brengen, met als doel een huwelijkskandidaat te vinden. Wij gaan voor jou aan de slag, met de zaken die jij belangrijk vindt en bieden je kandidaten die voldoen aan jouw wensen.

}

Tijd

Wij nemen de tijd om jou te begeleiden in je zoektocht. Jij hoeft niet te zoeken en te scrollen tussen profielen. Dat doen wij voor jou. Wij besteden veel aandacht aan wat jij écht in een partner zoekt, wat je nodig hebt en waarom het nu nog niet is gelukt. Zo gaan we heel gericht aan de slag om jou te matchen met serieuze huwelijkskandidaten. Jij maakt alleen tijd om jouw match te ontmoeten.

Z

Betrouwbaar & integer

Tijdens onze intakeprocedure selecteren we serieuze kandidaten. We vragen iedereen zich te legitimeren. Daarnaast tekent elke kandidaat ervoor, dat de verstrekte informatie naar waarheid is ingevuld. Persoonsgegevens worden uiteraard met de hoogste discretie behandeld en nooit gedeeld met anderen. Zo is je profiel ook niet openbaar, maar alleen voor de matchmakers om de juiste match te kunnen maken.

“Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens.”