Werkwijze

De vijf stappen van Moroccan Matchmaker

Het is bewezen dat het vinden van een huwelijkspartner aanzienlijk vergroot wordt door de inzet van personal matchmaking. Uit onderzoek blijkt dat de slagingskans tussen de 75% en 83% ligt. Dit ten opzichte van circa 7% als je deze vergelijkt met de hedendaagse online dating tools. Dit mooie resultaat heeft alles te maken met de werkwijze van een personal matchmaker. Bij Moroccan Matchmaker doorlopen wij 5 stappen als je bij ons een bemiddelingstraject ingaat.

Stap 1. Kennismaking

Het eerste contact kan een telefoontje zijn of het invullen van het contactformulier op de website. Binnen 48 uur nemen wij contact met je op. De eerste kennismaking is volledig gratis en vrijblijvend. Gedurende dit gesprek leggen we aan je uit wie we zijn en wat onze werkwijze is. Daarnaast licht je kort jouw achtergrond toe en wat je verwacht van de samenwerking. Op basis van een eerste inschatting maken we een haalbaarheidsanalyse. Dit is geen garantie maar op basis hiervan kun je beoordelen of wij de juiste ‘matchmaker’ voor jou zijn. Na onze kennismaking krijg je de tijd om een beslissing te nemen of je jouw zoektocht naar een huwelijkspartner met ons wilt starten. Als zowel jij als wij het vertrouwen hebben in een succesvolle matching is de volgende stap het contract ondertekenen. Daarna plannen we de persoonlijke intake in, die als basis dient voor de persoonsbeschrijving.

Stap 2. Intake

We plannen een persoonlijk gesprek om je beter te leren kennen. Aan de hand van het gesprek en jouw ingevulde persoonspagina binnen onze portal, stelt dit ons in staat om kwalitatief goede matches te maken.  We bespreken jouw persoonlijke situatie: wat is bijvoorbeeld jouw levensstijl, jouw religieuze en sociale achtergrond, opleiding en jouw favoriete vrijetijdsbesteding? En natuurlijk hebben we aandacht voor belangrijke wensen en voorkeuren voor een toekomstige huwelijkspartner. Deze inzichten in wie je bent en welke partner het best bij jou past helpen ons bij het matchingsproces. Met deze kennis kunnen we de juiste huwelijkspartner voor je vinden.

Stap 3. Matching

Na de intake begint het matchingsproces voor ons. Wij gaan voor je op zoek aan de hand van jouw uitgebreide persoonsbeschrijving. Als we een goede aansluiting vinden volgt de introductie. Dit doen wij door een voorstel in de vorm van een geanonimiseerde kandidaat. Wij lichten toe waarom er volgens ons sprake is van een match. Wanneer jullie beiden instemmen met een ontmoeting worden de (contact-)gegevens uitgewisseld. Hoe lang het duurt voor je een voorstel voor een introductie ontvangt kunnen we van tevoren niet aangeven. 

Stap 4. Ontmoeting

Dan is er het spannende moment. Wij hebben een match voor jou gevonden en nemen contact met je op.  Je krijgt het voorstel en besluit of je deze match wilt ontmoeten. Mocht je hier hulp bij willen, dan kunnen wij de afspraak ook voor jullie faciliteren. Willen jullie zelf de afspraak afstemmen dan neemt de man het initiatief om de afspraak te maken. Daarna komt de ontmoeting! Als alles goed gaat en je wilt het contact voortzetten dan ben jij gedurende de kennismaking tijdelijk niet beschikbaar voor vervolg matches. Of we zetten de zoektocht voort. Daarbij houden we uiteraard rekening met jou opgedane ervaring en feedback tijdens de terugkoppeling.

Stap 5. Terugkoppeling

Gedurende het hele traject houden wij contact, telefonisch en via de mail, ook na de ontmoeting. Uiteraard willen we weten hoe de ontmoeting is verlopen en of je een keuze hebt gemaakt voor een vervolgontmoeting. Is de eerste match toch niet de juiste? Dan ontvangen we terugkoppeling van jou en gaan voor je verder zoeken. Jouw terugkoppeling is belangrijk zodat wij nog gerichter op zoek kunnen gaan naar de juiste match.

“Jij geeft ons de handvatten, wij doen het werk.”